Aftrap blokthema

afbeelding van Eline

Afgelopen dinsdagavond was de eerste normale trefavond van het jaar. Het blokthema 'Passie en relevantie' werd afgetrapt met een korte inleiding, een blokthema-boekenlegger en sprekers Mike Verkouter en Klaas Jan Arkema. Zij stelden ons vragen als 'wat laat je de bron zijn van je passie?', 'ben je eigenlijk wel relevant voor je omgeving?', 'zien je vrienden aan jouw leven en keuzes dat je een verschil maakt?'. Goede vragen om over na te denken en verder mee bezig te gaan de komende weken.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een ├ęcht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
di 20 sep Proefkring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
vr 2 dec Najaarsweekend
Een epische weekend weg met de hele vereniging!

Sponsors