Nieuw blokthema

afbeelding van Dinand

Nieuw blokthema begint morgen: De diepte in. Een serie vaak aangedragen onderwerpen of onderwerpen waar we al veel over (denken te) weten. Nu eens belicht door iemand met verstand van zaken. Een Vlaamse Ex-protestant nu-katholiek komt vertellen over de Katholieke kerk, Cees Dekker spreekt over schepping en evolutie, openbaring komt voorbij, Joodse feesten en gebruiken ook. Er is een paasviering. We zien weer uit naar een mooi kwartiel.

Reacties

afbeelding van Stefanie

Interessante mix van thema's. Ben erg benieuwd. Voor wie zich alvast een wil orienteren op morgen, heb ik hier de site van Rob Allaert gevonden. http://www.familyland.be/ Komen de sprekers van het afgelopen blok ook nog als audiobestand online te staan?
afbeelding van Dinand

@Stefanie. Daar word aan gewerkt, maar we lopen met dit soort administratieve taken wat achter, dus dat kan even duren.
afbeelding van Stefanie

Super, geen probleem hoor! Ik zie ze wel verschijnen.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een ├ęcht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
Sportactiviteit
Lunchen met leden!
Activiteit met de broeders
di 13 dec BroederKring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
Activiteit met de broeders

Sponsors