NSE presenteert: De Workshopavond!

afbeelding van Albert

Geef je op!

Waarschijnlijk is NSE de grootste en leerzaamste zandbak waarin je ooit zult kunnen spelen. Grijp je kans, en ontwikkel jezelf!

Schrijven
Je kent die momenten vast wel. Dat je op de WC een NSE next leest en ineens weet: ik wil schrijven!  Maar waarover? En voor wie? Waar moet ik beginnen? Voor al deze vragen en meer hebben wij Jaap Marinus van de bekroonde site staatgeschreven.nl bereid gevonden hierover een workshop te geven! Op staatgeschreven.nl bespreken de twee theologen wekelijks een bijbeltekst, beiden vanuit hun eigen invalshoek. Laat je inspireren en schrijf mee!

Spreken
Op een podium staan en jouw visie verkondigen. Het is één van die grote angsten die je eigenlijk wel wilt overwinnen, maar je weet niet zo goed hoe. Is jouw visie eigenlijk wel relevant? Marco de Vos, een predikant van de baptistengemeente 'het venster' in Hengelo, zal een workshop geven over spreken voor christelijke groep. Schrijf je in, overwin je podiumvrees en laat je stem horen!

Thematische Bijbelstudie
Bijbelstudies maken kunnen we allemaal wel. Neem een bijbelpassage, google wat, doorzoek het Agapè/NSE bijbelstudiearchief, laat de OBT los en voilá, een bijbelstudie. Maar wat nou als je een bijbelstudie over een specifiek onderwerp wilt maken? Waar moet je beginnen? Welke teksten zijn relevant? Roeland Dam, de theoloog uit eigen kring zal hier over spreken!

Programma
Om 19:30 zullen de workshops van start gaan; de locaties (bij het centrum) worden tijdig bekend gemaakt. Om 22:30 worden de workshops afgerond, en zal er een naborrel in Tex zijn! Be there!

Opgeven
Om je op te geven voor een specifieke workshop, dien je bij 'opmerkingen' de workshopcode 'schrijven/spreken/bijbelstudie' te vermelden!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
di 20 sep Proefkring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
vr 2 dec Najaarsweekend
Een epische weekend weg met de hele vereniging!

Sponsors