Pasen

afbeelding van Dinand

Wat is pasen? Als christenen geloven we dat Jezus opstond uit de dood. Niet zomaar als "mooie boodschap" of "leuke filosofie". Maar daadwerkelijk, fysiek, bam. En of je nu gelooft dat dat niet waar is of wel, het is nogal wat. Het is dan ook de kern van het christelijk geloof. En dat vieren we, met Pasen.

Mocht je dit nu een raar verhaal vinden, of juist wel interessant. Je bent welkom op onze paasviering op 2 April om 18:00 in soci√ęteit Tex, Stadsgravenstraat 41. Daar beginnen we met een gezamenlijke maaltijd, waarvoor je je moet opgeven.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 27 sep Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
Alphacursus
Ontmoet het bestuur van NSE!
Sporten met leden
di 4 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen

Sponsors