Happening OVERHAASTNIETS

afbeelding van Marinke

De Happening komt er weer aan en wel op 17 juni! Het thema is OVERHAASTNIETS en gaat over drukte en (leren) wachten. Er is al hard geoefend door o.a. Edine, Berte, Laurens, Henrike en Alinda. Komt je ook en neemt je je  studiegenoot/huisgenoot/vriend(in) mee?

Over de Happening

De Happening is een toneelstuk, gespeeld door leden van de ChOOSE-verenigingen. Het heeft een actueel thema en het nodigt uit tot gesprek, wat het erg geschikt maakt om mee te maken samen met niet-christelijke studiegenoten. Het is geschreven en geregisseerd door echte toneelschrijvers en regisseurs.

Waar? Het Agora theater in de Vrijhof.
Na afloop is er een borrel in de vestingbar!
Wanneer? 17 juni 2014, 20:00 uur.
Prijs? 4,50 p.p.

De Happening contest
Wilt u 2 vrijkaartjes voor de Happening winnen? Doe mee aan de Film Contest!

Het idee is om zoveel mogelijk handelingen in 1 minuut te filmen. Upload uw filmpje op youtube, zet het op de facebookpagina en maak kans op 2 vrijkaarten voor de Happening. (Welke facebookpagina? Nou, deze: https://www.facebook.com/events/603996366362440/ en die van NSE)

Inzendingen worden beoordeeld op:
1. Het aantal handelingen
2. Originaliteit
3. Uitvoering

Reacties

afbeelding van Gerben

Huh?!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 5 dec ACTIEtref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel
Cursus over de basis van het geloof
Creatief en gezellig bezig voor de kerstoutreach
Gezelligheid met ChOOSE
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen

Sponsors