NSE Open Feest

afbeelding van Joukje

De komende week viert NSE haar 43ste Dies. Viva la Diesta, de Diescommissie, heeft onder het thema "Around the world" een aantal activiteiten georganiseerd van internationaal niveau. Het wordt een week van muziek, reizen, feest vieren, lekker eten en vooral veel gezelligheid. Donderdagavond 13 november organiseert Navigators Studentenvereniging Enschede een open feest. Het thema is "Ik hou van Holland". Dress to impress en zorg dat je er bij bent! De deuren zijn open vanaf 22:00 u. We zien je dan! Laat op de Facebook weten of je erbij bent.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een ├ęcht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 11 okt Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
do 13 okt Zwemmen met NSE
Baantjes trekken met NSE
di 18 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
Alphacursus

Sponsors