StudentAlpha

afbeelding van Steven

StudentAlpha is een leuke en laagdrempelige cursus voor studenten die (opnieuw) nieuwsgierig zijn naar de basis van het christelijk geloof. De cursus is internationaal bekend en verdiept zich in vragen over geloof en leven. StudentAlpha biedt een plek om met medestudenten te praten en te discussiëren over inhoudelijke vragen rondom het geloof in God. De cursus bestaat uit zeven avonden en een weekend. Op de avonden wordt er samen gegeten, naar een praatje geluisterd en doorgepraat in kleine groepjes. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Wil jij (terug) naar de basis van het christelijk geloof en ontdekken wat dit voor jou kan betekenen? Maandag 10 november start de StudentAlpha weer met een geheel vrijblijvende infoavond! Je bent van harte welkom vanaf 18.30 in de Generaal dan zal er een gratis maaltijd klaarstaan. Neem gerust je vrienden mee!

Heb je vragen? Voor meer informatie kijk eens op www.studentalpha-enschede of mail naar info@studentalpha-enschede.nl of stel ze gerust op de infoavond.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...

Sponsors