2Kron7:14

afbeelding van Erik

Wat gebeurt er wanneer we ons neerbuigen voor God, onze dwaalwegen verlaten en Zijn aangezicht zoeken? Wanneer wij ons verootmoedigen, het hoofd buigen en biddend Zijn aanwezigheid zoeken? Dan belooft Hij het aan te horen vanuit de hemel, zonden te vergeven en ons land te genezen! Dit zijn de woorden van 2 Kron. 7:14 en dit is de basis van het 2Kron7:14 project.

Het 2Kron7:14 project: studerend Nederland gaat vanaf januari 16 weken lang biddend Gods aanwezigheid zoeken en voor haar steden bidden. Ook wij, studenten van Enschede,  verootmoedigen ons en willen bidden voor onze stad, onze studies, onze vrienden… maak het lijstje zelf maar af. Van maandag 2 februari tot vrijdag 6 februari zullen we in Enschede 24/7 gebed doen. In één gebedsruimte zal elk uur van elke dag minimaal één persoon aan het bidden zijn!

We geloven dat grote veranderingen beginnen met kleine gebeden. We geloven dat God zal antwoorden op ons gebed en we geloven dat onze stad zal merken dat we bidden.

Doe je mee?

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
Schuilen voor levensgevaarlijke automanoeuvres van onze extern
di 3 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Eerste avond StudentAlpha. Ook voor gasten!
Maar kennis met het bestuur
vr 6 okt Najaarsweekend
Weekendje weg met de hele vereniging

Sponsors