Geloof in je studententijd!

afbeelding van Marius

Navigators Studentenvereniging Enschede (NSE) is één van de vier christelijke studentenverenigingen in Enschede. Samen met jou willen wij jouw studententijd tot de mooiste tijd van je leven maken. Dit is namelijk hét moment om te investeren in hechte vriendschappen en te groeien in persoonlijk geloof. NSE is de plek in studerend Enschede waar je deze gezelligheid en diepgang vindt!

NSE hecht veel waarde aan je persoonlijke (geloofs)ontwikkeling. Dit komt concreet tot uiting bij de kring- en trefavonden die elkaar afwisselen op de dinsdagavond. Bij kringavonden kom je met een vaste groep bij elkaar om te eten, muziek te maken en met je eigen kring bijbelstudie te houden. Hierna is het tijd voor een borrel met je vrienden op je kringhuis. Trefavonden zijn verenigingsavonden in het centrum van de stad, in sociëteit De Generaal. We beginnen de avond met een maaltijd, daarna is er tijd voor aanbidding en een interessante spreker. Zo waren het afgelopen jaar bijvoorbeeld Willem Ouweneel en Matthijn Buwalda bij ons te gast. We sluiten de avond af met een gezellige borrel. Daarnaast krijg je genoeg kansen om je mede-NSE'ers te leren kennen bij verenigingsweekenden, het gala, Sine Regno, de Diesweek van de vereniging en natuurlijk bij activiteiten met onze broeders tijdens bijvoorbeeld de Broederweek of met Navigators Landelijk zoals tijdens een Songfestival of Focusweekend.

We dagen jou uit om ook te geloven in je studententijd! Ben je nu nieuwsgierig geworden naar Navigators Studentenvereniging Enschede? Laat dan je contactgegevens achter op de lid-worden-pagina of kom langs bij onze activiteiten tijdens en na jouw Kick-In of HOI!

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 7 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
wo 8 feb Bidstond
Pauzemoment
do 9 feb Etiquetteavond
Dompel je om in de gala-etiquettes!
do 9 feb Galadatingsfeest
Regel je date voor bij het gala
di 14 feb Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors