Het feest is begonnen!

afbeelding van Annelies

Het is zover, na maanden hier naartoe te hebben geleefd zijn we sinds afgelopen donderdag 17 september zo een minuut of twintig voordat de dag om was, ingehamerd tot Bestuur De Jong, Bestuur 2015-2016 der Navigators Studentenvereniging Enschede! Wij hebben het roer in handen! Al hoewel, eigenlijk hebben we dat niet en eigenlijk willen we dat ook niet. Onze Praeses, Jezus, heeft het roer in handen, dat heeft Hij al jarenlang en dat is gelukkig nog steeds zo. Wij hebben de eer en het genoegen om Zijn werktuigen te mogen zijn en dat willen we graag. We mogen een jaar tegemoet gaan vol feestelijkheden, ervaringen en interessante momenten. We mogen een jaar lang cadeautjes uitpakken, zoals Bestuur Verkuil verwoordde. Ze hebben het gelijk maar wat tastbaarder gemaakt door voor ons een Verenigingskamer vol met cadeautjes achter te laten. Lieve vereniging, wij hebben zin in het verenigingsjaar, we hebben er zin in om samen met jullie een jaar tegemoet te gaan waarvan we samen gaan genieten, gaan leren en bovenal een jaar waarin we God mogen eren! 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 11 okt Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
do 13 okt Zwemmen met NSE
Baantjes trekken met NSE
di 18 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
Alphacursus

Sponsors