Kerkdienst @ de plek waar Jacob de ladder naar de hemel zag!

afbeelding van Lisanne

Afgelopen weekend waren we bij de de Bethelkerk uitgenodigd voor de startzondag! We mochten een mooie dienst beleven van de inmiddels welbekende dominee Laseur, over het thema ´Mensenmens Jezus´.

Daarna stonden er heerlijke taartjes en cakes voor iedereen klaar en was er veel koffie. Vervolgens werden we uitgedaagd om mee te doen aan een Bijbelquiz. Twee jongens uit de gemeente presenteerden op hilarische wijze toch soms nog best wel lastige vragen. Bij het controleren van de vragen deed Joram heel lang mee in de strijd om de taart die gewonnen kon worden. De spanning was te snijden, maar uiteindelijk won hij hem net niet op 2 punten na!

Daarna konden we lunchen samen met de andere gemeenteleden, waarna we als NSE'ers nog een poos bleven praten en tafelvoetballen. We kwamen erachter dat er in de kerk een doek hangt wat de naam van de kerk uitbeeld, leuk om te ontdekken! Er was nog zoveel eten over van de lunch, dat we het meekregen. Hierdoor konden we zelfs nog een keer allemaal avondeten!      

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 11 okt Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
do 13 okt Zwemmen met NSE
Baantjes trekken met NSE
di 18 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
Alphacursus

Sponsors