Gezelligheid in hartje Enschede: de kerstoutreach!

afbeelding van Lisanne

Gisteren was het dan zover: het jaarlijks terugkerende event van NSE, dit keer met een iets andere opzet. Midden in het centrum op de kruising van de Haverstraatpassage en de Langestraat was gezelligheid te vinden bij een partytent met een rode loper en een heel aantal NSE’ers! Deze NSE’ers voerden verschillende activiteiten uit gedurende de avond. Ze brachten mensen op straat warme, vers gebakken wafels en chocolademelk. Het was leuk om de reacties van mensen te zien; compleet verrast dat ze dit gratis aan mochten nemen. Ook waren er leden die gesprekjes aanknoopten met voorbijgangers of voor hen gingen bidden. Tevens ging er een ploegje afwassen bij studenten. Ook dit zorgde voor verbaasde reacties. Enkele creatievelingen zorgden ervoor dat de ontmoetingsplek te vinden was met behulp van krijtspray op de grond en lieten mooie teksten achter. Fietsenmakers repareerden fietsen van voorbijgangers. Daarnaast was er een muziekteam die de nodige voorbijgangers aantrok bij de partytent. Toen de gezellige drukte van koopavond shoppers verdween, zorgde dit team toch nog voor levendigheid in de stad door al muziek makend rondjes te maken op de NSEbakfiets door de stad.
De verschillende teams versterkten elkaar heel erg en met z’n allen is het een enorm goede avond geworden! Een avond waarop we iets hebben mogen laten zien van God’s liefde in hartje Enschede. Een toffe aftrap van het begin van kerstvakantie! Iedereen een fijne kerstdagen en alvast een mooi nieuwjaar gewenst! 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
Schuilen voor levensgevaarlijke automanoeuvres van onze extern
di 3 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Eerste avond StudentAlpha. Ook voor gasten!
Maar kennis met het bestuur
vr 6 okt Najaarsweekend
Weekendje weg met de hele vereniging

Sponsors