Kerstoutreach 2016

afbeelding van Roelof

Het eerste sneeuw en ijs is alweer gesmolten, supermarkten zijn weer omgedoopt in kerststemming en de dagen worden korter; samengevat: kerst staat weer voor de deur en daarmee ook de kerstoutreach!!

 

 

Hoi leukerds!!

Op donderdagavond 22 december zullen we als vereniging een aantal activiteiten doen in en om het centrum van Enschede. Dit is de uitgelezen kans om God bekend te maken in Enschede, om mensen te bemoedigen en om er gewoon voor hen te zijn. Hieronder alles op een rijtje:

1. Shoutreach
Bij de Shoutreach willen we graag het verhaal vertellen door middel van muziek. Samen het warme geluid van kerst uitdragen is wat we hier mee willen bereiken. Met eigentijdse muziek of liederen uit de oude doos willen we op 22 december de stad een gezellige plek maken! Belangrijk: omdat we deze mensen de kans willen geven om vooraf een keer te oefenen, willen we zo snel mogelijk weten wie er allemaal mee doen. Geef je daarom uiterlijk 8 december op voor deze activiteit!

2. Crowdreach
Houd jij ervan om mensen op een makkelijke manier blij te maken op een koude donderdagavond? De crowdreach is hier een goede manier voor. We willen graag warme chocolademelk en kerstkransjes uitdelen aan de voorbijgangers. We hopen de sfeer zo nóg leuker te maken!

3. Wensen delen
Bij kerst horen kerstwensen. Wij willen ook graag een kerstwens meegeven aan de mensen uit Enschede. Tegelijkertijd mogen zij ook een wens teruggeven aan ons: wat is hun wens voor deze kerst? Al deze wensen worden bij elkaar verzameld in een kerstboom. Deze activiteit is een leuke manier om met mensen in gesprek te komen over wat er echt belangrijk is bij kerst!

4. Oudreach
Niets is zo tragisch als vergeten worden door de mensen om je heen. Vaak hebben mensen in het verzorgingstehuis last van dit gevoel, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom willen wij ze opzoeken en ze aandacht geven en een luisterend oor. Het wordt erg gezellig!

5. Prayerteam
God heeft een enorme liefde voor de mensen in Enschede en verlangt ernaar dat zij Jezus leren kennen. Hij wil mensen inspireren en aanraken. Mag Hij door jou heen werken? In tweetallen gaan we de straat op om met mensen in gesprek te gaan en om te vragen of we voor hen mogen bidden.

6. Break-outreach
Ben je afgelopen tref aangesproken of geïnteresseerd geraakt door Rob zijn verhaal over de outreaches in de lunchpauze op donderdagen? Zou je een keer mee willen doen in de pauze met de vragenlijst of het kaartspel Perspective? Dit is je kans! Als je het spannend vindt, praat er dan eens over met iemand die het al eens eerder heeft gedaan. En misschien zijn de meest spannende momenten, ook wel de meest waardevolle. Verder willen we donderdagmiddag 22 december het licht verspreiden door middel van een lichtjes-promotieactie voor de Student-Alphacursus, waar je binnenkort meer over zal horen.

Koken en afwassen
Voordat we met de activiteiten gaan beginnen, willen we graag met elkaar eten in de Generaal (om 18:00). Dit kan natuurlijk alleen als er voldoende mensen zijn die het eten willen koken en/of willen afwassen. Denk er daarom serieus over na of je een van deze twee dingen zou willen doen!

Dus: reserveer donderdag 22 december in je agenda, geef je op (als je dat niet al gedaan had) en shine your light!

 

Tot de 22ste,

de kerstoutreachcommissie

 

Reacties

afbeelding van Gerben

Leuke foto van oud-leden

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
do 15 sep Wissel-ALV
Algemene ledenvergadering
di 20 sep Proefkring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
di 27 sep Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors