Kandidaatsbestuur Verveld

afbeelding van Anne-Joke

Eindelijk is het zo ver, het hoge woord is er uit. Wij, Bryan, Anne-Joke, Aron, Anne en David, zijn het kandidaatsbestuur voor het collegejaar 2017-2018. We hebben lang moeten wachten voordat we het jullie eindelijk konden vertellen. Sommigen moesten het langer geheimhouden dan anderen, en dit ging sommigen ook wat beter af dan anderen. Maar dan was daar gister eindelijk de trefavond... waarop we nog eens op de proef werden gesteld door het lange wachten. Regelmatig werden er blikken naar de deur geworpen in de hoop dat de k.b. penningmeester eindelijk zou arriveren. Om de vereniging (en ons) niet langer in spanning te laten onthulden we jullie het filmpje en nadat we als kb weer herenigd waren konden we eindelijk jullie felicitaties in ontvangst nemen.

We willen jullie allemaal bedanken voor de felicitaties en het vertrouwen wat jullie over ons hebben uitgesproken gister. Wij zien er erg naar uit om volgend jaar met elkaar en de vereniging aan de slag te gaan om samen God te zoeken en we zijn het bestuur dankbaar dat wij deze mogelijk van hen krijgen. We zullen het nog even moeten volhouden voordat we eindelijk mogen beginnen, mits jullie ons kiezen tijdens de AV uiteraard. Tot dan zullen wij lekker bezig gaan met ons beleid.

Overigens, wij staan op het filmpje in een ver veld. Dan weten jullie even waar het filmpje op slaat, want het slaat natuurlijk ook op Erwin's hoofd.

Liefs, 
Jullie k.b. 

Reacties

afbeelding van Peter

"Want het slaat natuurlijk ook op Erwin's hoofd" Wait, wut?! Anyhow, nogmaals gefeliciteerd, maak er een mooi jaar van :)
afbeelding van Wietske

@Peter, credits to Mark vd Brink, kijk op 1:52 :D
afbeelding van Reinard

@Peter kijk eens goed rond 1:52. En als je toch bezig bent, er zit er nog een verrassing in.
afbeelding van Reinard

Bijna op tijd :P Goed bezig Wietske (en/of Mark)
afbeelding van Anne-Joke

Bonuspunten voor de persoon die die verrassing vindt zonder tips.
afbeelding van Timon

Iets met milieu? (Bijbel, 0:20). Paar mensen in beeld van wie ik niet kan zien wie het zijn? (Bril, 0:52). Portal? (Renner in de achtergrond, 1:11)
afbeelding van Margreeth

Paprika op 2.00?
afbeelding van Anne-Joke

De paprika levert helaas geen bonuspunten op, Timon komt meer in de buurt.
afbeelding van Timon

Kandidaat-cantoraat?

De renner is Erwin! Die snelheid, die techniek. Het kan niet anders! Je knippert één keer met je ogen en hij is 5 meter verder.
afbeelding van Michaël

Aan het einde bemerk ik toch nog wel een kloof tussen de mannelijke en vrouwelijk helft van het bestuur.
afbeelding van Gerben

Dat is de schijn die de werkelijke situatie probeert te verbloemen.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
do 15 sep Wissel-ALV
Algemene ledenvergadering
di 20 sep Proefkring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
di 27 sep Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors