Workshopavond

afbeelding van Sietske

Afgelopen donderdagavond 4 mei vond de workshopavond van NSE plaats. De workshopavond is een avond waar onze getalenteerde NSE-leden (dat zijn ze natuurlijk allemaal), een workshop kunnen aandragen in iets waar ze goed in zijn, leuk vinden, of een passie voor hebben. Al met al de perfecte avond om eens met die mooie talenten te shinen en ze door te geven!

Zo waren er workshops op allerlei gebieden, we hadden kleien en breien (niet tegelijkertijd natuurlijk), een workshop over kleding, bidden, het Koninkrijk van God, Drummen en websitebouwen! De avond was verdeeld in 2 rondes en iedereen kon dus 2 workshops kiezen om aan mee te doen. Heel erg leuk. Nou had ik keuzestress en wilde ik bidden, breien, naar het Koninkrijk van God én drummen, en eigenlijk ook nog naar de kledingworkshop. Maar vooral wilde ik stiekem heel erg graag drummen, wat een privéles was waarvoor je ingeloot moest worden dus moest je deze workshop als extra, oftewel 3e keus, aangeven. En had ik even geluk want ik werd zowaar ingeloot om een privéles drummen te krijgen in de drumstudio, van niemand minder dan drumkoning Mark van den Brink!

Ik had nog nooit echt gedrumt behalve een keer voor de grap in klas 2 op de middelbare school, en dit was toch een beetje een stille droom van mij juist als meisje. Dus ik vond het super leuk dat ik een keer een echte les zou krijgen! De les duurde 20 minuten, waar in ik 2 basisbeats geleerd heb, een 'fill' en ook nog op 2 nummers meegespeeld heb. Ik moet zeggen, ik verwachtte niet veel van mezelf maar ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden en zoveel zou leren in zo'n korte tijd! Het ging ook een stuk beter dan ik gedacht had! Vooral met dank aan Mark want hij was een fantastische leraar, dus als je nog een keer wilt leren drummen, wat ik nu met eigen ervaring sterk aanraad, moet je bij hem zijn! 

Ik ben weer een ervaring rijker en ik had daarna ook nog tijd om lekker even mee te bidden met Eva én nog te leren breien met Titia! Dit was ook erg leuk en leerzaam! Poeh, wat kan een mens wel niet leren in één avond. Ik vond het een hele leuke en geslaagde tijd, ook best lekker even zoiets anders te doen zo doordeweeks! Het was vooral echt leuk om te zien hoe mensen tot leven kwamen in het delen van hun talenten, daar in spreek ik niet alleen namens mezelf denk ik!

Dus, heel erg bedankt iedereen voor het organiseren van jullie workshops, ik denk dat niemand er spijt van heeft gehad eens iets nieuws uit te proberen! Zeker geslaagd, op naar ronde 2!

Reacties

afbeelding van Elisabeth

Nice, leuk stukje Sietske!
afbeelding van Mark

Hahaha supernice! Wat een leuk verhaal. Goeie kerel idd, die Mark

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 27 sep Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
Alphacursus
Ontmoet het bestuur van NSE!
Sporten met leden
di 4 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen

Sponsors