Kandidaatsbestuur Hekstra

afbeelding van Mariska

Gisteravond voelde tref een beetje als een mijnenveld, overal mogelijke gevaren. Tijdens het eten was ik bijvoorbeeld het nummer wat onder het bekendmakingsfilmpje staat aan het neuriën. Niemand merkt het, maar het geeft toch een oeps-moment. Een ander voorbeeld was de vraag 'Hoe was je weekend?'. Normaal een leuke vraag, maar gisteravond ontweek ik die liever. Het was namelijk een heel tof weekend, waarin we elkaar als KB beter hebben leren kennen. Maar als het nog geheim moet blijven dat je in het KB zit, kan je daar niet echt over praten en dat is moeilijk. Het was spannend dat het gisteren bekend werd gemaakt, maar dus ook een hele opluchting. Iedereen mag het nu weten, we mogen het van de daken schreeuwen: 'Wij zijn het KB en we hebben er superveel zin in!' Bedankt voor al jullie felicitaties, vragen en reacties, daardoor zijn we, zo mogelijk, nog enthousiaster geworden.

Een van de dingen waardoor dit weekend een tof weekend was, was dat we een begin hebben gemaakt met ons beleid. Daarin was het heel tof om elkaars enthousiasme te merken, elkaars ideeën aan te vullen en samen hierin God de leiding te geven. We hebben leuke  ideeën, maar willen ook aan jullie vragen om het aan ons te laten weten als jullie ideeën of input hebben en om het verdere proces mee te nemen in gebed.

Verder hebben we dit weekend natuurlijk het bekendmakingsfilmpje gefilmd. Lekker in de speeltuin, want speeltuinen zijn leuk en NSE is natuurlijk als een speeltuin, waarin we samen mogen spelen, lol maken, fouten maken, daarvan leren, van elkaar leren en bovenal God op de eerste plek mogen zetten. 

Reacties

afbeelding van Bryan

Hulde voor jullie mooie filmpje! Ik ben dankbaar voor jullie en ook zeer nieuwsgierig naar wat jullie komend jaar allemaal voor toffe dingen gaan doen!
afbeelding van Elisabeth

Wat een leuk stukje Mariska! Veel succes en zegen toegewenst voor het schrijven van jullie beleid.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 7 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
wo 8 feb Bidstond
Pauzemoment
do 9 feb Etiquetteavond
Dompel je om in de gala-etiquettes!
do 9 feb Galadatingsfeest
Regel je date voor bij het gala
di 14 feb Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors