De grote Sjaars-Participizza-activiteit

afbeelding van Jorne

WOOHOO PIZZA!
Vorige week was alweer de laatste maar ook direct Eerste jaarsactiviteit van dit jaar. En hoe kun je die beter invullen dan met pizza, en heul veul gezelligheid? Rond etenstijd kwam iedereen aandruppelen op Huize PiT waar er allemaal heerlijke geuren hingen van pizza, hamburgers en frikandellen door elkaar heen, wat verdacht goed samen blijkt te gaan!

Tijdens het pizza eten zat ik even terug te denken aan de eerste sjaarsactiviteit en hoe snel we eigenlijk elkaar allemaal hebben leren kennen!
-Tot zover de filosofische, sentimentele throwback-


Nadat ook de laatste restjes pizza door een bepaalde persoon, wiens naam ik hier maar aardig weg zal laten, met nog veel liefde naar binnen waren gewerkt en iedereen ook zijn toetje genuttigd had was het tijd voor een spelletje. Er waren veel spelletjes meegenomen maar Anne-Joke had nog een ander idee voor een gezamenlijk spelletje. Voor we het wisten was de tafel tegen de muur aangezet en zaten we net iets te ongemakkelijk in een kringetje op onze stoeltjes te luisteren naar de vage uitleg van Anne-Joke over het spel. En zoals wel vaker het geval is bij een vage uitleg (Denk maar eens terug aan de eerste keer dat je zelf Weerwolven uitgelegd kreeg) was het spel echt geweldig. Iedereen moest zijn eigen unieke gebaar bedenken en dat gebaar moest doorgegeven worden. Het probleem is alleen dat er ook iemand in het midden van de kring staat die er achter moet weten te komen waar het teken op dat moment is terwijl de kring er juist voor moet zorgen dat deze persoon er niet achter komt (Voor meer info over het spel vraag een sjaars of bestuurslid, ik zou het Anne niet vragen want ik heb het idee dat ze tot op de dag van vandaag nog steeds niet weet waarom ze al die gebaren nou aan het maken was).

Een heleboel gelach, geschreeuw, gebaar en gezelligheid later begonnen we maar eens aan de borrel. Tijdens de borrel werd de spelletjeskast opengetrokken en zaten er overal groepjes sjaarzen en bestuurzen fanatiek te padvinderen en te jungle-speeden.

Zo'n verzadigende avond is natuurlijk niet de allerbeste voorbereiding voor de aanwezige Batavierenrace-lopers, dus halverwege de borrel stapten er drie mannen heldhaftig de kou in om de singels van Enschede te gaan trotseren met een avontuurlijke loop tot gevolg. Zo moesten ze bruggen over...bruggen, tussen brandweer en vuur heen rennen, the valley of shadows a.k.a. de paaskermis doordringen en één van de lopers moest zelfs proberen zijn net genuttigte biertje binnen te houden. Maar uiteindelijk wisten ze het alle drie te overleven. 

Eindelijk weer op PiT aangekomen konden ze nog even genieten van een pilsje met de mensen die nog aanwezig waren en daarna kon dan eindelijk de rust wederkeren op Huize PiT. Het werd avond het werd nacht, de laatste sjaaractiviteit.
Sjaarzen en Bestuurzen, bedankt voor de gezellige avond!

Reacties

afbeelding van Roos

B'vo

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
do 20 jun Verkiezings-ALV
Verkiezing van het nieuwe bestuur
di 25 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
do 27 jun Present-actie
Handen uit de mouwen
di 2 jul Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel.
Laatste activiteit van het jaar

Sponsors