Ring-ding-ding-ding-dingeringeding!

afbeelding van Geanne

Ring-ding-ding-ding-dingeringeding!
Gering-ding-ding-ding-dingeringeding!
Gering-ding-ding-ding-dingeringeding!
What does the fox say?

Deze woorden klonken hard door de IJsselhallen in Zwolle vorige week vrijdag! Wat was het Songfestival 2018 een feest! Bij de voorrondes werd bijna de kabouterdans gekozen als betere keuze, maar gelukkig gingen wij mee, for fox sake.

Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow!

Zoals ik al zei was het Songfestival dit jaar in het prachtige Zwolle, met als bonus een heerlijk zonnige dag. Na de soundcheck hebben we dus even lekker genoten op een terras ergens in Zwolle in de zon. Niemand weet waarom maar toen zijn we ergens beneden pizza gaan eten (in plaats van lekker buiten zitten). Daarna nog even een lekker ijsje gehaald en toen zijn we naar de IJsselhallen gegaan want we waren al bijna aan de beurt!

Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!

Met de prachtige band bestaande uit Aron, Geanne, Henrik, Hermen, Raoul en Ruben Kamphof, de danseressen Marit en Willy, onze eigen "friendly horse" Ilse en de enige echte vos Rudolf stond het podium vol met mooie mensen in dieren-onesies en hebben we samen een mooi feestje gebouwd.

Joff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff!

We waren al als derde aan de beurt wat ons zenuwachtig maakte over de uitslag. Want het werkt toch echt in je voordeel als mensen al een paar pilsjes op hebben en een beetje in de feeststemming zijn, toch? Gelukkig heeft elk nadeel z'n voordeel en betekende dit wel dat we na 20:30 uur al zelf uit ons dak konden gaan en niet meer zenuwachtig hoefden te zijn of onze stem te sparen. Uiteindelijk zijn we toch nog derde geworden (in binaire getallen dan), dubbeleerste, of elfde, het is maar hoe je het bekijkt.

A-hee-ahee ha-hee!

Nijmegen kwam uit de bus als de terechte winnaar van het festijn, dus daar mag het Songfestival 2019 gaan plaatsvinden. Wij hebben met z'n allen ontzettend genoten van dit jaar, en ondanks dat we de winst niet hebben kunnen pakken, hopen we dat jullie ook hebben genoten. Ondanks alles weten we helaas nog steeds niet welk geluid een vos maakt..

Abay-ba-da bum-bum bay-do.

Reacties

afbeelding van Rob

Leuk stukje! Voor wie echt wil weten wat voor geluiden vossen maken: https://youtu.be/J6NuhlibHsM
afbeelding van Roos

Als je goed naar mij luistert hoor je ook wat de(ze) vos zegt. ;)

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een ├ęcht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
do 20 jun Verkiezings-ALV
Verkiezing van het nieuwe bestuur
di 25 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
do 27 jun Present-actie
Handen uit de mouwen
di 2 jul Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel.
Laatste activiteit van het jaar

Sponsors