Zon, zand en toffe mensen

afbeelding van Lydia

9 juni was de grote dag: een grote delegatie vanuit Enschede reisde af naar het prachtige Scheveningen om deel te nemen aan de jaarlijkse NSV sportdag. Toen iedereen aangekomen was en zich gemeld had werd er al even lekker ingespeeld met een potje volleybal waarbij er ongeveer 13 mensen per helft in het veld stonden. Erg gezellig en ook fijn om alvast te wennen aan het zand! Na de warming-up die we met alle andere deelnemers deden begon de eerste ronde van de competitie. Een van de profteams moest eerst even wachten terwijl de recreanten heerlijk recreëerden. Alle spelletjes verliepen vredig en gezellig. Hier en daar viel er een schaafwond of knieblessure, maar toch hadden onze beide profteams zich zo hoog opgewerkt dat ze allebei in de finales waren beland! Doordat we vanuit Enschede ons als een prachtig team hadden opgesteld werden de finalisten aangemoedigd met prachtige rode fakkels tijdens hun ultieme proef. Het was enorm spannend maar uiteindelijk zijn zij op de 2e en 3e plaats geëindigd. In de tussentijd was er vooral ruimte om eventueel te zwemmen, een biertje te drinken met onze zusterverenigingen en vooral lekker te genieten van elkaar en deze mooie dag. Als afsluiting was er in plaats van een barbecue voor iedereen een pizza waar menig sporter zeer tevreden mee was. Nadat er nog een biertje was gedronken vertrokken alle (import)tukkers weer richting het oosten om na te genieten van een heerlijke dag vol zon, zand en toffe mensen.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
do 20 jun Verkiezings-ALV
Verkiezing van het nieuwe bestuur
di 25 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
do 27 jun Present-actie
Handen uit de mouwen
di 2 jul Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel.
Laatste activiteit van het jaar

Sponsors