Kick-in 2018: Over wafels en containers

afbeelding van Hermen

Dit jaar hebben we als kick-in commissie weer lekker de schouders er onder gezet! Het begon goed met de infomarkt. Met drie wafelijzers sterk lokten we de eerstejaars de tent in (letterlijk) en hebben we toffe gesprekken met mensen aan kunnen knopen over wie we nou eigenlijk zijn.

Tijdens de sportdag kwamen we zwaarbeladen aan met flesjes water en gingen we leeg weer terug. Alle 1380 flesjes, bestickerd met info van NSE, waren binnen no-time de deur uit.

Tijdens het Apollo festival op het campusterrein stonden we dit jaar weer met de escaperoom. Deze werd uitgevoerd in een mega zeecontainer dus wij waren goed zichtbaar! Ook tijdens het HOI-festival in het volkspark waren wij wederom aanwezig met de container en toen lukte het ook meer mensen om de escaperoom uit te voeren en zo ook te ontsnappen uit de container. De foto's hiervan zijn te vinden op de facebook van Navigators!


Nu kunnen we stellen dat de lol voorbij is, maar eigenlijk begint het nu pas. Het nieuwe jaar staat klaar en we hebben er zin in! Zo is de infoavond deze dinsdag (4 sept) al. Geef je dus snel even op via de site, want daar ben je nu toch al ;)

Iedereen die mee heeft geholpen - bedankt!

Reacties

afbeelding van Niek

Lekker gewerkt!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
do 20 jun Verkiezings-ALV
Verkiezing van het nieuwe bestuur
di 25 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
do 27 jun Present-actie
Handen uit de mouwen
di 2 jul Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel.
Laatste activiteit van het jaar

Sponsors