Paas Outreach: het goede nieuws bekendmaken!

afbeelding van Ruben

Op donderdag 18 april was het tijd voor de Paas Outreach! Dit was de laatste dag van de module, dus een mooie gelegenheid om het goede nieuws te verspreiden! Dit goede nieuws was uiteraard niet dat we konden gaan genieten van een lang welverdiend paasweekend met prachtig weer, maar dat Jezus voor ons gestorven is en na drie dagen weer is opgestaan! In de lunchpauze hebben we dit bekendgemaakt aan studenten van de UT en ’s avonds waren we te vinden in centrum van Enschede. NSE’ers hebben dit op verschillende manieren gedaan: paaseitjes uitdelen, een mindmap, een bakfietsband, bidden op straat en een ruilspel. Ook waren er zusters van NSN aanwezig, vanwege een ontvoering actie die ’s ochtends in alle vroegte tot uitvoering was gebracht. Er waren vele mooie getuigenissen van verschillende mensen en het was bijzonder om te zien hoe God door iedereen heen werkte.

In de lunchpauze van de UT stonden we op het O&O plein. Nadat we waren begonnen met gebed om te vragen om God’s leiding, zijn we in tweetallen uiteen gegaan om paaseitjes met de daarbijhorende boodschap uit te delen. De boodschap was als volgt: 1) God houdt van mij! 2) Ik ben gescheiden van God 3) Jezus stierf voor mij 4) Wil ik met Jezus leven? Daarnaast stond er nog een mindmap op de bakfiets, waar mensen konden brainstormen over de betekenis van Pasen. Vanwege het fantastische weer was het lekker druk op het O&O plein en waren er veel mensen die openstonden voor een goed gesprek!

’s Avonds stonden we op het van Heek plein in stad. Naast de activiteiten die ’s middags op de UT waren gedaan, waren ’s avond nog een paar andere mogelijkheden om het evangelie te delen. Er was nu onder andere ook een bakfietsband, een bid-team en een ruilspel. Het was mooi om te zien hoe enthousiast ieder op zijn eigen manier inzet toonde en liet gebruiken door God! Na afloop, tijdens de borrel, was er nog de gelegenheid om mooie getuigenissen uit te wisselen. Bedankt iedereen voor deze toffe dag! In onze ogen is de Paas Outreach zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
Sportactiviteit
Lunchen met leden!
Activiteit met de broeders
di 13 dec BroederKring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
Activiteit met de broeders

Sponsors