[NSE is voor mij] Anita

afbeelding van Anita

Anita vertelt: NSE is voor mij een plek waar ik veel mag leren, maar tegelijkertijd ook lekker kan ontspannen. De combinatie van zowel diepgaande als gezellige activiteiten vind ik erg fijn binnen deze vereniging. 
In het eerste jaar van mijn studie was ik nog geen lid geworden, omdat ik bang was dat ik niet genoeg tijd voor mijn studie zou overhouden. In mijn tweede jaar ben ik gelukkig wel lid geworden en inmiddels is gebleken dat het prima te combineren is!
Binnen NSE heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en dit heeft ook tot mooie vriendschappen geleid. De trefavonden en kring vind ik erg opbouwend, hier kun je ook altijd goede gesprekken hebben. Leuke activiteiten die ik met NSE heb meegemaakt zijn de weekenden weg, het gala, de sportavonden en nog veel meer. Ik zie NSE als een fijne toevoeging aan mijn studentenleven en hopelijk mag dat nog lang zo blijven!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 30 nov Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Een laagdrempelige kennismakingscursus met het christelijk geloof
Haal een broodje kroket bij de VK
di 7 dec Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
Een laagdrempelige kennismakingscursus met het christelijk geloof
Shoutbox

Sponsors