NSE tijdens... het Sitting Dinner

afbeelding van Thirza

In december vond dé jaarlijkse activiteit plaats waar elke eerstejaars naar uit kijkt: het running dinner! Deze activiteit is de ideale gelegenheid voor eerstejaars om onze mooie verenigingshuizen te leren kennen. Door de corona maatregelen vond het sitting dinner dit jaar plaats in een iets ander jasje, namelijk in de vorm van een sitting dinner! In plaats van dat eerstejaars elke gang op een ander verenigingshuis aten, waren zij dit jaar voor een geheel diner te gast op één verenigingshuis. Het voordeel hiervan is dat onze eerstejaars dat ene verenigingshuis goed hebben kunnen leren kennen! De verenigingshuizen hebben zich weer flink uitgesloofd met hun kookkunsten en versieringen. Het was een mooie avond: er is gelachen en geproost, er zijn goede gesprekken gevoerd en uiteraard zijn de buikjes goed rond gegeten! Op naar de volgende aan het einde van dit jaar, en dan hopelijk in de vorm van een running dinner...

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 7 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
wo 8 feb Bidstond
Pauzemoment
do 9 feb Etiquetteavond
Dompel je om in de gala-etiquettes!
do 9 feb Galadatingsfeest
Regel je date voor bij het gala
di 14 feb Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors