Julian: NSE is voor mij...

afbeelding van Thirza

Interesse in NSE? Julian vertelt graag over zijn ervaring bij de vereniging!

"NSE is voor mij een plek waar ik super toffe mensen ontmoet. Toen ik bij de NSE kwam leerde ik al snel veel nieuwe mensen kennen. Ook is het geloof belangrijk binnen de NSE. Met kring en tref kun je je verdiepen en oriënteren in het geloof. Ik merkte dat iedereen je respecteert en open staat voor andere meningen en visies. De mix van verschillende stromingen maakt dat je soms eens vanuit een ander perspectief kijkt. Ook is er veel gezelligheid, bijvoorbeeld bij de borrels na tref. Dit maakt dat er een goede balans is tussen geloof en gezelligheid.

Het open karakter van de vereniging maakte dat ik mij direct welkom voelde. Toen ik na het Najaarsweekend weer bij tref binnen kwam lopen, werd ik helemaal blij van de leuke mensen om mij heen.  Al met al een super vereniging met een hele fijne sfeer, diepgang in geloof en veel gezelligheid."

Meer weten over NSE of een keertje langskomen? Vul dan hier het contactformulier in en wie weet spreken we elkaar snel! Welkom!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 7 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
wo 8 feb Bidstond
Pauzemoment
do 9 feb Etiquetteavond
Dompel je om in de gala-etiquettes!
do 9 feb Galadatingsfeest
Regel je date voor bij het gala
di 14 feb Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors