NSE tijdens... het Focusweekend

afbeelding van Thirza

Elk jaar vindt rond deze periode het NSV-focusweekend plaats. Dit is een weekend vol met onder andere bezinning, aanbidding en workshops binnen een gaaf christelijk thema. En dat alles samen met onze prachtige zusters van NSV. Door de corona-maatregelen kon het NSV-focusweekend helaas niet doorgaan. In plaats daarvan werd door twee fantastische leden een NSE-focusweekend georganiseerd! Onze leden werden dat weekend toegerust binnen het thema ‘Keuzes maken’, een thema dat voor studenten zeer relevant is. ‘Wat is nou de juiste keuze?’, ‘Hoe betrek ik God daarbij?’ en ‘Wat is Gods plan voor mijn toekomst?’ Deze vragen en meer kwamen aan bod tijdens dit weekend in de vorm van Bijbelstudies, workshops van (oud)leden, een praatje en bidmomenten! Wat gaaf om God zo aanwezig te zien binnen zo’n weekend! Er wordt teruggekeken op een fijn en gezellig weekend waarin mooie inzichten werden opgedaan. Al hopen we stiekem toch wel dat we volgend jaar weer met heel NSV op de Betteld samen mogen komen…

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 7 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
wo 8 feb Bidstond
Pauzemoment
do 9 feb Etiquetteavond
Dompel je om in de gala-etiquettes!
do 9 feb Galadatingsfeest
Regel je date voor bij het gala
di 14 feb Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors