Boas: NSE is voor mij...

afbeelding van Hanneke

Boas vertelt jullie over zijn ervaring binnen NSE:

“NSE is voor mij een plek om te groeien. Bij een studentenvereniging kun je makkelijk groeien in het studentenleven, maar NSE is veel meer dan dit. Ik ben vooral gegroeid op persoonlijk gebied. Er zijn veel mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld met de mentor markt en verschillende commissies. Zelf zit ik bij de StudentAlpha commissie waar ik het geloof onder de studenten in Enschede breng. Natuurlijk kun je ook goed groeien in relaties. Relaties met de geweldige leden, maar ook met God. Dit vind ik misschien wel het mooiste aan de vereniging. Tijdens het kringen kun je samen God ontmoeten en dieper op de Bijbel ingaan. Als laatste nog een mooi bericht van Jezus “IK BEN de wijnstok en jullie zijn de takken. Als jullie in Mij blijven en Ik in jullie blijf, zal er veel vrucht aan jullie groeien. Want zonder Mij kunnen jullie niets doen.””

Ben je geïnteresseerd in het geloof? Neem een kijkje op de website van de Student Alpha: www.studentalpha-enschede.nl

Meer weten over NSE of een keertje langskomen? Vul dan hier het contactformulier in en wie weet spreken we elkaar snel! welkom!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
do 21 sep Volleybalavond
Samen sporten!
ma 25 sep KLSD
Een toerustingsavond voor kringleiders
di 26 sep Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel
di 3 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Eerste avond StudentAlpha. Ook voor gasten!

Sponsors