NSE tijdens... Het Mannen- en Vrouwenweekend

afbeelding van Thirza

Vorige week gingen onze mannen en vrouwen apart van elkaar een weekendje weg! Het vrouwenweekend stond in het teken van ‘Glow in the dark’. Verschillende activiteiten werden hierop afgestemd. Zo sprak een spreekster over de vraag hoe je als vrouw in deze, soms duistere, wereld een licht kan zijn voor anderen. Verder waren er leuke spellen en natuurlijk een hoop gegiechel en gezelligheid. Er werd luxe gedineerd met heerlijk eten en een prachtige aankleding van de tafel. De glowsticks zullen over een paar jaar waarschijnlijk nog steeds worden gevonden op de locatie :)

Het thema van het mannenweekend was ‘Broeders van een andere moeder’. Wat gaaf om als broeders onder elkaar zo’n mooie openheid te ervaren en God te kunnen aanbidden. Het was een super gaaf weekend met heerlijke borrels en uiteraard ook een goed vuur waar het eten op werd bereid. 

We zijn dankbaar voor de twee super geslaagde weekenden en toch ook wel weer blij dat we nu weer samen zijn :)

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 5 jul Open Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
Samen terugkijken op een mooi jaar en elkaar bedanken
ma 18 jul Lustrumreis
Lustrumjaar = Lustrumreis
di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors