Daan: NSE is voor mij...

afbeelding van Hanneke

Deze week vertelt Daan jullie over zijn ervaring binnen NSE:

"NSE is voor mij een heerlijke plek om te zijn. Toen ik net lid werd viel me gelijk op dat iedereen super vriendelijk en geïnteresseerd is. Het voelde gelijk al erg warm en vertrouwd.
Kring en tref, de standaard activiteiten, zijn voor mij een perfecte mix tussen eerst verdieping zoeken in het geloof en daarna gezellig afsluiten met een borrel.
Ik vind het mooi om te zien hoe iedereen zo open met elkaar om gaat. Doordat er zo'n grote diversiteit aan mensen bij NSE zit zorgt dat voor leuke, verhelderende en diepe gesprekken.
Door verenigingsweekenden en andere activiteiten leer je iedereen ontzettend snel kennen. Activiteiten lopen lekker uiteen, van een spelletjesavond tot workshops tot meedoen in de voetbalcompetitie. Er is altijd wat leuks te doen!"

Meer weten over NSE of een keertje langskomen? Vul dan hier het contactformulier in en wie weet spreken we elkaar snel! welkom!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
do 20 jun Verkiezings-ALV
Verkiezing van het nieuwe bestuur
di 25 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
do 27 jun Present-actie
Handen uit de mouwen
di 2 jul Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel.
Laatste activiteit van het jaar

Sponsors