Lonneke: NSE is voor mij...

afbeelding van Hanneke

Deze week vertelt Lonneke jullie graag over haar ervaring binnen NSE: 

"NSE is voor mij de plek waar je dingen meemaakt die je na je studententijd nooit meer mee zult maken. Een plek waar ik om vier uur 's nachts m'n bed uit kom om een bestuurder van een andere vereniging te ontvoeren, waar ik tot in de vroege uurtjes goede gesprekken houd bij het kampvuur onder het genot van een biertje, waar ik met alleen studenten samenkom, waar ik aanbid op een vloer die plakt van het bier en waar ik nog heel veel andere toffe dingen doe en leer die ik zonder NSE nooit zou hebben meegemaakt. 

Ik zie NSE als een ontzettend waardevolle toevoeging aan mijn studententijd, waar een hele mooie balans is tussen de gezelligheid van het studentenleven en de diepgang van het geloof en waar hele waardevolle en bijzondere vriendschappen ontstaan. Deze ervaring gun ik iedere student!"

Meer weten over NSE of een keertje langskomen? Vul dan hier het contactformulier in en wie weet spreken we elkaar snel! welkom!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
Schuilen voor levensgevaarlijke automanoeuvres van onze extern
di 3 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Eerste avond StudentAlpha. Ook voor gasten!
Maar kennis met het bestuur
vr 6 okt Najaarsweekend
Weekendje weg met de hele vereniging

Sponsors