NSE tijdens... Het NSV-Songfestival

afbeelding van Thirza

Ruim twee weken geleden was het zover: na een spannende selectieronde en vele repetities begaf onze fantastisch muzikale afvaardiging zich naar het verre westen om een geweldig optreden neer te zetten! Tijdens het NSV-songfestival levert elke NSV-stad een act op een grandioos podium. Dit jaar vond het songfestival plaats in het Paard in Den Haag. Voor ruim 2000 man bouwde onze toppers een heerlijk feestje met 'Lion in the morning sun'! Helaas geen douze points dit jaar maar wat hebben we genoten van een avondje zingen, dansen en springen samen met onze zusters van Navigatorland! Volgend jaar op naar Nijmegen...

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
Sport en spel in het AZC
di 28 mei Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Samen beginnen met vasten
Cursus over de basis van het geloof
Samen eten en het vasten afsluiten

Sponsors