NSE tijdens... Het NSV-Songfestival

afbeelding van Thirza

Ruim twee weken geleden was het zover: na een spannende selectieronde en vele repetities begaf onze fantastisch muzikale afvaardiging zich naar het verre westen om een geweldig optreden neer te zetten! Tijdens het NSV-songfestival levert elke NSV-stad een act op een grandioos podium. Dit jaar vond het songfestival plaats in het Paard in Den Haag. Voor ruim 2000 man bouwde onze toppers een heerlijk feestje met 'Lion in the morning sun'! Helaas geen douze points dit jaar maar wat hebben we genoten van een avondje zingen, dansen en springen samen met onze zusters van Navigatorland! Volgend jaar op naar Nijmegen...

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
di 20 sep Proefkring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
vr 2 dec Najaarsweekend
Een epische weekend weg met de hele vereniging!

Sponsors