Sjoerd: NSE is voor mij...

afbeelding van Hanneke

Deze week vertelt Sjoerd jullie graag over zijn ervaring binnen NSE:

 

"NSE is voor mij een plek waar ik samen met andere studenten God meer en meer kan leren kennen. Dit gebeurt in de gesprekken die je voert op kring, op tref, maar ook door de mensen heen zie ik God werken. Ik vind het super mooi om te zien dat er met mij een groep studenten is die de keuze wilt maken om achter God aan te gaan en hem wilt volgen!

Hiernaast is het voor mij ook een plek waar ik super leuke dingen kan doen en ook flink kan kloten. Zo stond ik met een groep mensen een tijdje terug gewoon heerlijk in de regen te buikschuiven, deze momentjes maken het voor mij helemaal af!"

 

Meer weten over NSE of een keertje langskomen? Vul dan hier het contactformulier in en wie weet spreken we elkaar snel! welkom!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 6 jun Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
za 10 jun NSV Sportdag
Sporten met de zusters
di 13 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
do 15 jun VerkiezingsALV
Kies het nieuwe bestuur!
vr 16 jun Zeilweekend
Met NSW!

Sponsors