Sjoerd: NSE is voor mij...

afbeelding van Hanneke

Deze week vertelt Sjoerd jullie graag over zijn ervaring binnen NSE:

 

"NSE is voor mij een plek waar ik samen met andere studenten God meer en meer kan leren kennen. Dit gebeurt in de gesprekken die je voert op kring, op tref, maar ook door de mensen heen zie ik God werken. Ik vind het super mooi om te zien dat er met mij een groep studenten is die de keuze wilt maken om achter God aan te gaan en hem wilt volgen!

Hiernaast is het voor mij ook een plek waar ik super leuke dingen kan doen en ook flink kan kloten. Zo stond ik met een groep mensen een tijdje terug gewoon heerlijk in de regen te buikschuiven, deze momentjes maken het voor mij helemaal af!"

 

Meer weten over NSE of een keertje langskomen? Vul dan hier het contactformulier in en wie weet spreken we elkaar snel! welkom!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
do 21 sep Volleybalavond
Samen sporten!
ma 25 sep KLSD
Een toerustingsavond voor kringleiders
di 26 sep Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel
di 3 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Eerste avond StudentAlpha. Ook voor gasten!

Sponsors