The Passion

Datum: 
donderdag, april 2, 2015 - 00:00
Locatie: 

The Passion 2015 vind plaats in Enschede! Dat wil je natuurlijk niet missen. Zie thepassion.nl voor meer over wat The Passion is.

Ook als NSE zullen we samen met andere christelijke verenigingen in Enschede op verschillende manieren een stukje gastvrijheid en openheid tonen aan de bezoekers van The Passion. Het zou super zijn als we hier als vereniging samen een groot succes van maken. Je hulp is van harte welkom! Blok deze dag voor dit toffe evenement en kom ook meehelpen!

Hier kun je je opgeven om mee te helpen met de verschillende activiteiten. Check deze pagina af en toe voor updates. Merk op dat je je hier niet kunt opgeven om mee te eten met het studentendiner, dat kan door je op te geven via de Facebookpagina. Geef je op om mee te helpen door bij opmerkingen te plaatsen waarbij je gaat helpen.

Studentendiner

Koken

Op de donderdagavond voorafgaand aan The Passion zal een studentendiner zijn in de Pakkerij. Als NSE zijn we verantwoordelijk voor de maaltijd voor 100 personen, dus 1 team van vijf personen. Het zal gaan om een pastasalade. Je wordt verwacht om aanwezig te zijn vanaf ongeveer 16:30 u. Tot 19:00 u. Daarnaast tref je in overleg met je team de woensdag 1 april alle nodige voorbereidingen. Het is dus belangrijk dat je woensdagmiddag hiervoor beschikbaar bent.

Gastvrouw/gastheer

Vanaf het moment dat de deuren open gaan (17:30 u.) tot het moment dat het tijd is voor de koffie, mag je mensen welkom heten bij het diner en uitleg geven over het verloop ervan. Ook zijn jullie als team verantwoordelijk voor de koffie na de maaltijd.

Naborrel

Napraatplek creeëren

Vind je het leuk om je te buigen over de The Passion-naborrel in De Generaal? Dan mag je dat aangeven bij het opgeven. Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven van verschillende napraatmogelijkheden die jullie samen zelf bedenken. Hiervoor zijn 2 mensen nodig.

Natuurlijk is iedereen van harte uitgenodigd om samen verder te praten tijdens deze borrel, jij dus ook. Hier hoef je je niet voor op te geven.

Wegwijzer uit het Oosten

Vanuit de organisatie van de EO is de vraag neergelegd of een aantal mensen het leuk zouden vinden om op de dag van The Passion bezoekers welkom te heten in Enschede, een vraagbaak te zijn voor mensen die van buiten komen en hen de weg te wijzen? Lijkt het je leuk, geef het aan bij je aanmelding. Tijden hiervoor zijn nog niet bekend.

Praatjesmakers en nachtwezens

Vind jij het leuk om met mensen een gesprek aan te gaan en hen uit te dagen een stap te zetten tot Jezus? In de week voorafgaand aan de Passion zal de Jacobuskerk open zijn om een kaarsje te gaan branden. Jij mag met voorbijgangers in gesprek gaan en uitdagen een kaarsje aan te steken. Op woensdag 1 april van tussen 16:00 u. en 20:00 u. en donderdagavond en nacht na de uitvoering van The Passion. Geef bij het opgeven aan welke dagen en tijden je zou willen.

Heb je ideeën voor de uitwerking van de bovenstaande activiteiten of wil je iets toevoegen? Stuur dan een e-mail naar passion@nsenschede.nl.

Samen gaan we er een bijzonder mooie avond van maken!

di 5 dec ACTIEtref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel
Cursus over de basis van het geloof
Creatief en gezellig bezig voor de kerstoutreach
Gezelligheid met ChOOSE
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen

Sponsors