Trefavond

Datum: 
dinsdag, november 17, 2015 - 18:00 tot 22:00
Locatie: 

LET OP!: Deze keer is de avond in de Opstandingskerk, zonstraat 9! De avond begint wel om 18:00

Tweewekelijks komt de hele vereniging samen op een trefavond in de stad. Op deze avond beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond. De invulling van dit deel van de avond verschilt, maar de focus ligt altijd op onze God.

Afsluitend is er een borrel (vanaf ongeveer 22:00).

Iedereen is welkom op de trefavonden en de borrels, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur.

Algemeen aanstekelijk Christen zijn
Dit zal de avond zijn waarop het thema 'Aanstekelijk Christen zijn' wordt afgetrapt! Gijs Bronsveld zal het met ons gaan hebben over dit thema in zijn algemeenheid. Hij zal ons uitleggen wat aanstekelijk Christen zijn precies is, wat het belang ervan is en wat het effect ervan is of kan zijn. In Mattheus 5 komt naar voren dat we als christenen ons licht mogen laten schijnen en dat wij hier ook verantwoordelijkheid voor dragen. Hier zal de spreker verder op in gaan met ons. Dit alles tot doel dat we als NSE leden beter begrijpen wat het belang en het idee is van het laten schijnen van ons licht. Dit, binnen NSE, bij onze studie, in Enschede en ook daarbuiten!

 



 

di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...

Sponsors