Alternatieve trefavond

Datum: 
dinsdag, september 8, 2020 - 19:30 tot 22:00
Locatie: 

Elke twee weken hebben wij als NSE een trefavond, waarop we samen eten, zingen, luisteren naar een spreker en borrelen. Op trefavonden beginnen we om 19.30 uur om samen te genieten van een kopje koffie of thee. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond waar we samen gaan aanbidden en gaan luisteren naar Giovanni Veldhuis over het thema: 'Jezus als student'. Afsluitend is er een gezellige borrel (vanaf ongeveer 22:00). 

Deze trefavond zal online plaatsvinden. Vanaf 19:30 kan je kijken naar onze stream op youtube. Deze is te vinden door "nsenschede" op te zoeken op youtube. Daar zul je ook een link vinden naar onze discord-server (een videobel-programma) zodat je toch nog samen met andere NSE'ers de avond door kan brengen.

Iedereen is welkom op de trefavonden en de borrels, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Als je het leuk vind om als gast uitgenodigd te worden op een verenigingshuis, om samen een maaltijd te nuttigen en daarna de stream te volgen, kan je een mailtje sturen naar onze secretaris. Zij zal proberen een plekje voor je te vinden (de locatie volgt maandagavond).

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 29 sep Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Maak als eerstejaars kennis met het bestuur
ma 5 okt Volleyballen
Een balletje slaan met NSE'ers!
Ontmoeten, spreker en borrel
Meer leren van NSE
Shoutbox

Sponsors