Trefavond

Datum: 
dinsdag, oktober 26, 2021 - 18:00 tot 23:00
Locatie: 
Kosten: 
Gratis voor gasten

Tweewekelijks komt de hele vereniging samen voor een trefavond in De Generaal. Op trefavonden beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond. Dit zal wat anders ingevuld zijn dan andere trefavonden. In plaats van een spreker, nodigen we een of meerdere (oud)leden uit om in gesprek te gaan over zelfacceptatie. Voorbeelden zijn pijnacceptatie, rouwverwerking/verdriet, homoseksualiteit, burn-outs, geloofstwijfel, autisme, etc. Op deze manier hopen we de conversatie te openen over zaken waar we onzeker over kunnen zijn en een gevoel van herkenbaarheid en respect te creëren. Afsluitend is er een gezellige borrel (vanaf ongeveer 22:00)

Deze avond zal de eerste Gesprekstref worden. Hier zullen enkele leden aan het woord komen om wat te vertellen over wat zij naast studeren hebben gedaan in hun studententijd.

Iedereen is welkom op de trefavonden en de borrels, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur, voor gasten is het eten gratis.

Deze avond zal plaatsvinden in De Generaal. Omdat dit een horecagelegenheid is, is de beheerder wettelijk verplicht om te testen voor toegang. Hiervoor heb je dus een geldige QR-code nodig en een identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart). Als je niet gevaccineerd bent, moet je je dus laten testen van te voren. Om problemen te voorkomen is het handig om te zorgen dat je telefoon genoeg is opgeladen :)

Geef in de opmerkingen even aan welke je dieetwensen hebt :)

di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
di 20 sep Proefkring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
vr 2 dec Najaarsweekend
Een epische weekend weg met de hele vereniging!

Sponsors