Primaire tabs

Open Trefavond

Datum: 
dinsdag, juli 5, 2022 - 18:00 tot 23:00
Locatie: 
Kosten: 
Gratis voor gasten

Tweewekelijks komt de hele vereniging samen voor een trefavond in De Generaal. Op trefavonden beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond met aanbidding en een spreker. Afsluitend is er een gezellige borrel (vanaf ongeveer 22:00)

Iedereen is welkom op de trefavonden en de borrels, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur, voor gasten is het eten gratis. Deze trefavond is een speciale Open Trefavond! Dus als je opzoek bent naar een leuke christelijke vereniging voor volgend jaar, of twijfelt of dat iets voor jou is, ben je van harte welkom! We zullen wat vertellen over wat NSE is en wat we allemaal doen als vereniging. 

Let op! Helaas kunnen we nog steeds niet in de Generaal, deze avond zal daarom wederom plaatsvinden in de Opstandingskerk. Tijden zijn wel hetzelfde zoals beschreven.

Deze avond is ook de laatste trefavond van het jaar. Als afsluiting zullen we een speciale invulling geven aan het thema "Onderweg".

Geef in de opmerkingen even aan welke je dieetwensen hebt :)

Mocht je als gast deze avond willen bijwonen, en opzoek bent naar een slaapplek kan je mailen naar bestuur@nsenschede.nl

di 5 jul Open Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
Samen terugkijken op een mooi jaar en elkaar bedanken
ma 18 jul Lustrumreis
Lustrumjaar = Lustrumreis
di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors