Workshopavond

Datum: 
woensdag, maart 27, 2013 - 19:30 tot 23:45
Locatie: 
Kosten: 
nnb

 

NSE presenteert: De Workshopavond!

Waarschijnlijk is NSE de grootste en leerzaamste zandbak waarin je ooit zult kunnen spelen. Grijp je kans, en ontwikkel jezelf!

Schrijven
Je kent die momenten vast wel. Dat je op de WC een NSE next leest en ineens weet: ik wil schrijven!  Maar waarover? En voor wie? Waar moet ik beginnen? Voor al deze vragen en meer hebben wij Jaap Marinus van de bekroonde site staatgeschreven.nl bereid gevonden hierover een workshop te geven! Op staatgeschreven.nl bespreken de twee theologen wekelijks een bijbeltekst, beiden vanuit hun eigen invalshoek. Laat je inspireren en schrijf mee!

Spreken
Op een podium staan en jouw visie verkondigen. Het is één van die grote angsten die je eigenlijk wel wilt overwinnen, maar je weet niet zo goed hoe. Is jouw visie eigenlijk wel relevant? Marco de Vos, een predikant van de baptistengemeente 'het venster' in Hengelo, zal een workshop geven over spreken voor christelijke groep. Schrijf je in, overwin je podiumvrees en laat je stem horen!

Thematische Bijbelstudie
Bijbelstudies maken kunnen we allemaal wel. Neem een bijbelpassage, google wat, doorzoek het Agapè/NSE bijbelstudiearchief, laat de OBT los en voilá, een bijbelstudie. Maar wat nou als je een bijbelstudie over een specifiek onderwerp wilt maken? Waar moet je beginnen? Welke teksten zijn relevant? Roeland Dam, de theoloog uit eigen kring zal hier over spreken!

Programma
Om 19:30 zullen de workshops van start gaan; de locaties (bij het centrum) worden tijdig bekend gemaakt. Om 22:30 worden de workshops afgerond, en zal er een naborrel in Tex zijn! Be there!

Opgeven
Om je op te geven voor een specifieke workshop, dien je bij 'opmerkingen' de workshopcode 'schrijven/spreken/bijbelstudie' te vermelden!

Schuilen voor levensgevaarlijke automanoeuvres van onze extern
di 3 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Eerste avond StudentAlpha. Ook voor gasten!
Maar kennis met het bestuur
vr 6 okt Najaarsweekend
Weekendje weg met de hele vereniging

Sponsors