Proefkring

Datum: 
dinsdag, september 20, 2022 - 18:00 tot 23:59
Kosten: 
Gratis voor gasten!

Leuk dat je geinteresseerd bent in NSE. We nodigen je graag uit om een keer mee te draaien met een kring, om te kijken of NSE iets voor je is. Normaal gesproken bestaat een kringavond uit het eten met je kringhuis (een groep van ca. 18 mensen), die na een gezamenlijk moment opsplitst in drie groepen om in te gaan op een geestelijk thema of bijbelgedeelte. Na de kring kun je blijven borrelen met je gehele kringhuis.

Ben je geinteresseerd in het kringen? Je kan je hier opgeven. Deelnemen aan een proefkring betekend NIET dat je persé lid moet worden van NSE. Omdat we het waardevol vinden dat iedereen op hun plek zit op kring, zouden we je graag leren kennen doormiddel van een kort gesprekje. Als je hieronder je contactgegevens hebt achtergelaten, regelen wij dat je bij een proefkring langs kan komen. Een van de bestuursleden zal hiervoor contact met je opnemen.

Als je al wel de keuze hebt gemaakt om lid te worden, vragen we je ook om de onderstaande enquete in te vullen. In dat geval zullen we het hier tijdens het eerdergenoemde gesprek over hebben, en is er de mogelijkheid om het lidmaatschapsformulier in te vullen om lid te worden van NSE.

Vul deze enquete in als je wilt proefkringen!

De secretaris van NSE wil je graag helpen als je vragen hebt. Klik hier om hem een mailtje te sturen.

di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
di 20 sep Proefkring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
vr 2 dec Najaarsweekend
Een epische weekend weg met de hele vereniging!

Sponsors