Kring (proefkring)

Datum: 
dinsdag, september 19, 2023 - 18:00 tot 23:59
Kosten: 
Gratis voor gasten!

Leuk dat je geinteresseerd bent in NSE! We nodigen je graag uit om een keer mee te draaien met een kring. Normaal gesproken bestaat een kringavond uit het eten met je kringhuis (een groep van ca. 18 mensen), die na een gezamenlijk moment opsplitst in drie groepen om in te gaan op een geestelijk thema of bijbelgedeelte. Na de kring kun je blijven borrelen met je gehele kringhuis.

Ben je geinteresseerd in het kringen? Je kan je hier opgeven. Deelnemen aan een proefkring betekend NIET dat je per sé lid moet worden van NSE. Omdat we het waardevol vinden dat iedereen op hun plek zit op kring, zouden we je graag leren kennen door middel van een kort gesprekje. Als je hieronder je contactgegevens hebt achtergelaten, regelen wij dat je bij een proefkring langs kan komen. Eén van de bestuursleden zal hiervoor contact met je opnemen.

Als je al wel de keuze hebt gemaakt om lid te worden, vragen we je ook om de onderstaande enquete in te vullen. In dat geval zullen we het hier tijdens het eerdergenoemde gesprek over hebben, en is er de mogelijkheid om het lidmaatschapsformulier in te vullen om lid te worden van NSE.

Vul deze enquete in als je wilt proefkringen!

De secretaris van NSE wil je graag helpen als je vragen hebt. Klik hier om hem een mailtje te sturen.

di 16 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen

Sponsors