Passionweek Lunchlecture "Life is worth it?!"

Datum: 
maandag, maart 4, 2024 - 12:30 tot 13:45
Kosten: 
Gratis lunch

Locatie: Ravelijn 1501

Op 4 maart is het feest! De passionweek is weer terug van weggeweest. De ideale mogelijkheid om je niet Christelijke vrienden en andere studenten te laten kennismaken met het Christendom. Daarom zal er 4 maart een lunchlecture gegeven worden over het thema: “Life is worth it?!” Er zal hier ook een gratis lunch bij zijn. Naast iedereen die je kent uitnodigen hiervoor, zijn er ook een paar vrijwilligers die we hiervoor nodig hebben. Meld je daarom ook vooral via onderstaande link aan voor 1 van de volgende taken.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Cjk4tD_vY50G6GXQa3VyxuguDFUzvxytR-bNUHb-Y3E/edit#gid=0 

Gebedsondersteuning

Tijdens de activiteiten kan het voorkomen dat iemand graag wil bidden samen met iemand anders. Graag zouden we mensen beschikbaar willen stellen met wie deze mensen kunnen bidden. Hiervoor hebben we vrijwilligers nodig.

Steward

Bij de lezingen zijn stewards aanwezig, die bij de deur staan om geïnteresseerden welkom heten. Ze nodigen de mensen uit plaats te nemen op de voorste plekken van de zaal. Op deze manier kunnen andere mensen die later binnenkomen makkelijk en zonder de lezing te verhinderen achteraan plaatsnemen.

Flyeraar

De ochtend voor de lezing wordt het event gepromoot op de campus. Dit doen we door te flyeren. Dit zal voornamelijk in tweetallen gebeuren. Flyeren kan op meerdere manieren gedaan worden. Ten eerste kun je zoveel mogelijk flyers uitdelen. Ten tweede kun je met medestudenten in gesprek gaan.

Beamerman/-vrouw

De lunch- en avondlezingen gaan gepaard met een presentatie op een beamer. De beamerman of -vrouw zorgt ervoor dat dit goed verloopt.

wo 21 aug Kick-In Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
do 29 aug Kick-Out Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
Info, borrelen en verbroederen
di 3 sep Info Tref
Maak kennis met Navigators Enschede
vr 6 sep KNW
Voorbereidingsweekend van NSV voor nestoren, kringleiders en bestuur

Sponsors