Passionweek Lunchlecture "Is God worth it?!"

Datum: 
dinsdag, maart 5, 2024 - 12:30 tot 13:45
Kosten: 
Gratis lunch

Locatie: Ravelijn 2501

Op 5 maart gaat het feest verder! De passionweek, die dit jaar 3 dagen duurt, zit dan op zijn tweede dag. De ideale mogelijkheid om je niet Christelijke vrienden en andere studenten te laten kennismaken met het Christendom. Daarom zal er ook op 5 maart een lunchlecture gegeven worden. Ditmaal met het thema: “Is God worth it?!” Er zal hier ook een gratis lunch bij zijn. Je kan helpen door iedereen die je kent hiervoor uit te nodigen, maar er zijn ook een paar vrijwilligers die we hiervoor nodig hebben. Meld je daarom ook vooral via onderstaande link aan voor 1 van de volgende taken.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Cjk4tD_vY50G6GXQa3VyxuguDFUzvxytR-bNUHb-Y3E/edit#gid=0 

Gebedsondersteuning

Tijdens de activiteiten kan het voorkomen dat iemand graag wil bidden samen met iemand anders. Graag zouden we mensen beschikbaar willen stellen met wie deze mensen kunnen bidden. Hiervoor hebben we vrijwilligers nodig.

Steward

Bij de lezingen zijn stewards aanwezig, die bij de deur staan om geïnteresseerden welkom heten. Ze nodigen de mensen uit plaats te nemen op de voorste plekken van de zaal. Op deze manier kunnen andere mensen die later binnenkomen makkelijk en zonder de lezing te verhinderen achteraan plaatsnemen.

Flyeraar

De ochtend voor de lezing wordt het event gepromoot op de campus. Dit doen we door te flyeren. Dit zal voornamelijk in tweetallen gebeuren. Flyeren kan op meerdere manieren gedaan worden. Ten eerste kun je zoveel mogelijk flyers uitdelen. Ten tweede kun je met medestudenten in gesprek gaan.

Beamerman/-vrouw

De lunch- en avondlezingen gaan gepaard met een presentatie op een beamer. De beamerman of -vrouw zorgt ervoor dat dit goed verloopt.

di 16 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen

Sponsors