Audities Happening

Datum: 
maandag, april 14, 2014 - 19:00 tot 22:00
Locatie: 
Kosten: 
nvt

Theaterworkshopavond met auditie voor de Happening

Lijkt het je wat: een paar dagen in een voorstelling duiken, repeteren, een personage neerzetten, lol hebben, grenzen verleggen, beter worden in acteren, kletsen over het leven, een beetje diepgang opzoeken en vervolgens het publiek trakteren op een mooie voorstelling in het theater....Reserveer dan alvast maandagavond 14 april 19.00u in je agenda (locatie wordt nog bekend gemaakt). Op deze avond doen we spelopdrachten en krijg je informatie over de Happening en kun je kijken of acteren wat voor je is. We zoeken voor deze voorstelling ook drie zangeressen, dus ook als dat je wat lijkt ben je welkom. Aan het eind van de avond kun je aangeven of je mee zou willen en kunnen spelen op 17 juni. Een leuke avond wordt het zeker! Zorg dat je erbij bent en neem gerust iemand mee!

Wat is de Happening?

Een Happening is een theaterstuk, nawoord van de regisseur en een borrel, bedoeld om er samen met een huisgenoot, klasgenoot of vriend(in) heen te gaan. De voorstellingen zijn herkenbaar, humoristisch, actueel, verrassend en geschreven en geregisseerd door professionele theatermakers. 

Check: www.dehappeningspeelt.nl

Wat wordt er van je verwacht?

Als speler maak je in principe twee jaar deel uit van het team. Dit jaar spelen we een prachtige voorstelling op dinsdag 17 juni. We repeteren 3 volle dagen, van 10-22u, en je bent tijdens de voorstellingsdag ook beschikbaar.

di 6 sep Info Trefavond
Samen eten, elkaar ontmoeten en luisteren naar een spreker!
di 13 sep Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
di 20 sep Proefkring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
vr 2 dec Najaarsweekend
Een epische weekend weg met de hele vereniging!

Sponsors