Blog van Geanne

afbeelding van Geanne

Bestuur op avontuur #4

Gisteravond was het zover. Het kadootje voor het o.t. bestuur werd eindelijk geïnt. Het is een soort traditie dat het huidige bestuur (h.t.) een kado geeft als bedankje aan het vorige bestuur.

afbeelding van Geanne

Samenvatting trefavond - Reinier Kuijsten

Afgelopen trefavond sprak Reinier Kuijsten over het thema ‘Leerling en leraar’. Zijn inleiding begon met een vraag over het belang van discipelschap. Waarom is het belangrijk? Het evangelie is veel meer dan Jezus is aan het kruis gegaan en weer opgestaan.

afbeelding van Geanne

Samenvatting trefavond - Joost van Heusden

Onthoud dat getuigen en kwestie van kleine stapjes is! Vraag aan God voor welke 1 of 2 van je vrienden je mag gaan bidden. Bid voor een open hart, bid voor liefde in je eigen hart, en kijk hoe je hen kan dienen. En bovenal: bid samen.

afbeelding van Geanne

Samenvatting trefavond - Marcel Oosterkamp

Op elk moment van je leven is de machtigste man die er is bij jou. Of je nu huiswerk zit te maken, in de trein naar huis zit, of discipelen aan het maken bent, Jezus is bij jou! Die boodschap is toch voor iedereen van levensbelang?

afbeelding van Geanne

Samenvatting trefavond - Giovanni Veldhuis

Als je wil dat Gods Koninkrijk komt op aarde dan heeft dat grote gevolgen. God wil niet een cultuur waar Hij welkom is, maar een cultuur van God waar wij welkom zijn bij God.

afbeelding van Geanne

Samenvatting infoavond - Wouter Verbree

Samen hebben we nagedacht over de gelijkenis van de zaaier en welke dingen ons kunnen belemmeren om te ontvangen wat God tot ons wil spreken. We mogen leren om te luisteren naar wat God van ons vraagt en dat leren doen, zodat we vrucht zullen dragen.

afbeelding van Geanne

Ring-ding-ding-ding-dingeringeding!

Ring-ding-ding-ding-dingeringeding!
Gering-ding-ding-ding-dingeringeding!
Gering-ding-ding-ding-dingeringeding!
What does the fox say?

di 7 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
wo 8 feb Bidstond
Pauzemoment
do 9 feb Etiquetteavond
Dompel je om in de gala-etiquettes!
do 9 feb Galadatingsfeest
Regel je date voor bij het gala
di 14 feb Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors