Een geslaagde Hangout

afbeelding van Joukje

Afgelopen donderdag vond de eerste Hangout plaats:lasergamen in de spannende spelarena bij Starworld in Enschede. Stoere mannen en vrouwen hesen zich in lasergame-uitrusting, kregen een laserpistool en namen het tegen elkaar op. En hoe!

Onder namen als the Hulk, Viper en Kingkong gingen de 23 deelnemers de strijd met elkaar aan. Ook Elvis deed mee. De opdracht was simpel: raak zoveel mogelijk mensen van de tegenpartij en voorkom dat je zelf geraakt wordt. Het was een spannende strijd tussen team rood en team groen. Uiteindelijk heeft team rood twee van de drie games gewonnen. Zij gingen er dus met de winst vandoor.

The Hangout is een te gekke activiteit georganiseerd voor NSE’ers en hun vrienden. De invulling hiervan zal iedere keer anders zijn. Dit collegejaar worden er twee Hangouts georganiseerd. Voor mensen die Navigators Studentenvereniging Enschede en haar identiteit niet of niet goed kennen, is meedoen aan een Hangout een leuke manier om de vereniging en haar leden te leren kennen. In mei 2015 zal de volgende Hangout zijn.

Reacties

afbeelding van Gerben

Misschien snap je na het zien van het filmpje ook eindelijk waarom je je telefoon altijd moet draaien tijdens het filmen

idd: https://www.youtube.com/watch?v=eYLL7-rUGPY
afbeelding van Gerben

Ik wil zelfs nog verder gaan: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA
afbeelding van Lisanne

Leuuuk! Ik vond het echt tof!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 27 feb Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel
Gezellig in de VK
do 29 feb ALV
Halfjaarlijkse ALV
Lecture met gratis lunch
Lecture met gratis lunch

Sponsors