VJW 2015 - Genoeg

afbeelding van Lisanne

Voorjaarsweekend 2015, 8 tot 10 mei, een verslag van een memorabel weekend

Meteen begon het weekend met waar het op aan kwam: genoeg! Het prachtige, uit de bossen opgedoemde kasteel Slangenburg in Doetinchem was waar het waar het allemaal begon. Onze bagage en onze telefoons mochten we even gedag zeggen. We kwamen uiteindelijk uit bij een mooie weekendlocatie met meer dan genoeg ruimte, grasvelden én een piano! De eerste avond werden er allerlei workshops aangeboden, die erg geslaagd waren: we werden omgeven met muzikale klanken, smakelijke geuren en ik denk ook gerepareerde fietsen. Tot slot was er een zeer gezellig, sfeervol kampvuur om de nacht in te luiden!

Zaterdagochtend was er allereerst genoeg ruimte voor stille tijd. Vervolgens heb ik erg genoten van onze voorzitter die Tarzan uithing op de kabelbaan, eigenlijk had iedereen erbij moeten zijn! Er is vast nog wel beeldmateriaal verkrijgbaar. Vervolgens werd ieder verwacht in actieve outfit om in teams de strijd tegen elkaar op te nemen. Verschillende spellen zorgden ervoor dat het er fanatiek aan toe ging, met vies worden op de stormbaan toch wel als hoogtepunt! ’s Middags verzorgde het muziekteam onder leiding van Bryan een toffe aanbidding, die gevolgd werd door een spreekster. Ze hield haar verhaal over ‘genoeg’, wat ons inspiratie gaf om na te denken over thema’s als duurzaamheid en rentmeesterschap, interessant! ’s Avonds mochten we laten zien hoe we een broodje hamburger in elkaar konden zetten en hoe we gek konden doen voor de vereniging. Het was tijd voor de bonte avond. Zo verzorgden de heren van K3 een schitterende toevoeging op hun repertoire en zongen de dames van kamer 4 een schattig badkamerlied. En tot slot, omdat het nog niet genoeg was geweest; een kampvuur dat pas in de vroege uurtjes doofde. 

Zondagochtend was er een bezoek aan een klooster, wat bijzonder mooi scheen te zijn! ’s Middags deden we een eindspel: levend bingo. De ananassen, cantores en hoofddeksels vlogen om de oren, het was hilarisch. En wie won er, omdat gemiddeld wel genoeg was? Team GROEN, hulde! Daarna zat het fantastische weekend er al weer op en was het tijd om op te ruimen en de accommodatie op deze zonnige dag te verlaten. Zeer bedankt commissie, het was ons een GENOEGen! 

Reacties

afbeelding van Jan-Willem

De Slangenburg IS dat klooster...

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 7 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
wo 8 feb Bidstond
Pauzemoment
do 9 feb Etiquetteavond
Dompel je om in de gala-etiquettes!
do 9 feb Galadatingsfeest
Regel je date voor bij het gala
di 14 feb Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors