Chillen met de bazen

afbeelding van Lisanne

Rondvliegende muffins en slagroom: het resultaat van de eerste ontmoetingsactiviteit tussen de eerstejaars en het aankomende bestuur! Afgelopen donderdagavond speelden we met z'n allen een spel, kwartet. Maar niet zomaar een kwartet, levend kwartet. En niet zomaar een levend kwartet, een levend kwartet met allerlei regeltjes en opdrachten. Parallel aan dit spel liep nog een andere uitdaging, namelijk: verberg een muffin. Nu klinkt dat niet zo lastig, aangezien een maag een uitstekende verstopplek is. Maar hierbij gold ook de regel dat een andere groep niet mocht zien dat de muffin verborgen (lees: opgegeten) werd.

Al met al een ingewikkeld gebeuren, maar gelukkig was de spelleider capabel genoeg om alles in goede banen te leiden. Alle deelnemers werd een bestuurslid, UTgebouw, oud-bestuur of iemand van de koninklijke familie toegewezen. In het begin werden personen vooral over en weer gevraagd, maar toen een eerste kwartet zich compleet verklaarde, liep het spel vlotter. Tijdens het spel heeft het bestuur ook de vaardigheden van de eerstejaars kunnen bestuderen. Zo kunnen ze nog niet zo goed een NSE logo vormen, maar wel geblinddoekt een bekertje water vervoeren, een serenade zingen en touwtje springen met schoenveters. Daarnaast is de kennis van de eerstejaars over de vereniging alvast wat vermeerderd, alhoewel die al redelijk bleek te zijn op sommige gebieden. Zoals over het feit dat Navigators 15 steden telt en dat Jezus onze Praeses is! Aan het einde van het spel bleken de kwartetten over de groepen verdeeld te zijn. Uiteindelijk heeft dan ook de groep gewonnen die ongezien een muffin in de buik heeft gekregen.

Vervolgens verlieten we de Generaal en liepen we met z'n allen naar café België, om daar vervolgens na te borrelen. Dat was een gezellige drukte aangezien ook andere NSE'ers langskwamen. Hier heeft iedereen elkaar dan ook weer een stuk beter leren kennen. Ondanks het chaotische verloop, kan iedereen op een gezellige avond terugkijken. Over een maand zal er weer een leuke eerstejaarsactiviteit zijn, schrijf/typ het alvast in je agenda!

Reacties

afbeelding van Gerben

Dat plaatje is echt fantastisch gekozen!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 7 feb Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
wo 8 feb Bidstond
Pauzemoment
do 9 feb Etiquetteavond
Dompel je om in de gala-etiquettes!
do 9 feb Galadatingsfeest
Regel je date voor bij het gala
di 14 feb Tref
Ontmoeten, spreker en borrel

Sponsors