Inschrijven gebedsweek

afbeelding van Bart

Beste leden,

Afgelopen trefavond heeft u de aankondiging al kunnen zien. Van 23 tot en met 27 mei komt er een gebedsweek. Het zal een week worden waarin iedereen kan groeien in en door gebed.

De gebedsweek zal dit jaar weer plaatsvinden in het EG jeugdhonk (behalve vrijdag middag, maar daar komt binnenkort meer informatie over). Het is de bedoeling dat hier elk uur van de dag minstens 1 iemand aanwezig is om te bidden, zodat wij samen een constant gebed vormen. Om er zeker van te zijn dat elk uur in de gebedsweek gevuld is, wordt het op prijs gesteld als mensen zich zo snel mogelijk inschrijven. Opgeven kan op deze site. Daarnaast is er nu natuurlijk nog meer ruimte dan over een aantal weken, dus sla snel uw slag.

Het thema van de gebedsweek is Liefde. Dit thema is onderverdeeld in 5 dag-thema’s: Gods liefde,  Gewone liefde, Relentless love, Spiegelen en Onvoorwaardelijke liefde. Inhoudelijke informatie over deze dag-thema’s zal volgende tref  bekend worden gemaakt. Daarnaast zijn er elke dag om 08:00 en 20:00 twee gezamenlijke momenten waarop er een praatje over het dag-thema geven zal worden.

Naast de mogelijkheid om alleen te bidden, is het ook erg goed om bijvoorbeeld te bidden samen met andere leden, een triade of met je kring(huis). Als je dit wat lijkt, geef dan graag bij het opgeven als naam aan wie er komen (bijvoorbeeld de naam van je kring).

Wij hopen dat het een hele toffe week mag worden, waarin er een constant gebed zal plaatsvinden dat levens verandert.

Reacties

Het linkje is wel erg ver weg verstopt:(

Dit is inmiddels verholpen! Hier nog een keer de link: http://24-7prayer.com/signup/7e384f

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 27 feb Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel
Gezellig in de VK
do 29 feb ALV
Halfjaarlijkse ALV
Lecture met gratis lunch
Lecture met gratis lunch

Sponsors