Kamer vrij op verenigingshuis Bentrot!

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Marnix
afbeelding van Marnix
Kamer vrij op verenigingshuis Bentrot!

Gegroet kamerzoeker,

Laat ons eerst Bentrot, gelegen aan de Bentrotstraat, introduceren. Bentrot is een gezellig huis waar vijf (incl. de persoon die weggaat) actieve leden van NSE wonen. We eten bijna altijd samen en drinken regelmatig een biertje. We beschikken over een ruime, gemeenschappelijke woonkamer en een keuken (we hebben recent al onze meubels vervangen, dus het ziet er best nice uit). Daarnaast hebben we een tuin waar in de zomer buiten kan worden gebarbecued en een overdekte fietsenstalling.

Bentrot bevindt zich op ongeveer 15 minuten van de UT, 5 minuten van het centrum/station en 10 minuten van het Saxion. Ook zijn er diverse winkels te vinden op nog geen vijf minuten fietsen. Bentrot mag zich met trots verenigingshuis van NSE noemen, wat inhoudt dat we zo nu en dan een activiteit organiseren voor de vereniging en dat we als kringhuis fungeren.

Vanaf 1 augustus komt er een kamer beschikbaar! Het gaat om een zolderkamer van ca. 12 m^2. De kamer is voorzien van een internetkabel en een wastafel, en kost €250,00 huur plus €70 euro vaste lasten per maand. 

We zijn dus op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Op maandag 14 juni en vrijdag 18 juni hebben we van 18:00-20:00 uur hospiteeravonden. Vanwege corona ontvangen we slechts vier geintereseerden per avond, dus wees er snel bij. Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen, mail ons dan naar 'bentrot[at]nsenschede[d0t]nl' met een korte introductie en de dag waarop je langskomt om mee te eten. Als je niet kan op een van deze dagen mag je ook mailen, dan kijken we even wat er handig is.

We horen graag van je!

Ries, Lonneke, Josha en Marnix

(niet gecontroleerd)

Hoi Marnix,

Ik ben geïnteresseerd in de kamer. Ik zal mij even voorstellen.

Ik ben Ruben (17 jaar) en op zoek naar een kamer voor aankomend studiejaar. Aankomend jaar ga ik namelijk met de studie biomedische technologie starten op de Universiteit Twente.
Ik heb veel hobby’s en sport graag met vrienden. Ik houd van allerlei sporten zoals atletiek, fitness en voetbal. Daarnaast houd ik van spelletjes spelen, films kijken en koken. Ook ga ik mij aansluiten bij NSE, waar ik actief wil zijn. Het lijkt mij erg leuk om samen met jullie een mooie en gezellige studententijd te hebben.

Groeten Ruben

Reactie toevoegen

do 20 jun Verkiezings-ALV
Verkiezing van het nieuwe bestuur
di 25 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
do 27 jun Present-actie
Handen uit de mouwen
di 2 jul Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel.
Laatste activiteit van het jaar

Sponsors