Opgeven voor proefkringen

Leuk dat je geinteresseerd bent in NSE. We nodigen je graag uit om een keer mee te draaien met een kring, om te kijken of NSE iets voor je is. Normaal gesproken bestaat een kringavond uit het eten met je kringhuis (een groep van ca. 18 mensen), die na een gezamenlijk moment opsplitst in drie groepen om in te gaan op een geestelijk thema of bijbelgedeelte. 

De corona-tijd vereist dat we creatief zijn wat betreft de invulling van deze avond. Dus de vormgeving van je proefkring krijg je te horen op het moment dat je je hebt opgegeven, wegens de snel variërende maatregelen.

Ben je geinteresseerd in het kringen? Je kan je hier opgeven. Deelnemen aan een proefkring betekend NIET dat je persé lid moet worden van NSE. Omdat we het waardevol vinden dat iedereen op hun plek zit op kring, zouden we je graag leren kennen doormiddel van een kort gesprekje. Als je hieronder je contactgegevens hebt achtergelaten, regelen wij dat je bij een proefkring langs kan komen. Een van de bestuursleden zal hiervoor contact met je opnemen.

Als je al wel de keuze hebt gemaakt om lid te worden, vragen we je ook om de onderstaande enquete in te vullen. In dat geval zullen we het hier tijdens het eerdergenoemde gesprek over hebben, en is er de mogelijkheid om het lidmaatschapsformulier in te vullen om lid te worden van NSE.

De secretaris van NSE wil je graag helpen als je vragen hebt. Klik hier om haar een mailtje te sturen.

 

 
1 Start 2 Complete
CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 17 mei Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Een laagdrempelige kennismakingscursus met het christelijk geloof
Spelletjes spelen
lustrumactiviteit
Schitter samen met anderen op een prachtige party

Sponsors