Opgeven voor proefkringen

Leuk dat je geinteresseerd bent in NSE. We nodigen je graag uit om een keer mee te draaien met een kring, om te kijken of NSE iets voor je is. Normaal gesproken bestaat een kringavond uit het eten met je kringhuis (een groep van ca. 18 mensen), die na een gezamenlijk moment opsplitst in drie groepen om in te gaan op een geestelijk thema of bijbelgedeelte. 

Ben je geinteresseerd in het kringen? Je kan je hier opgeven. Deelnemen aan een proefkring betekend NIET dat je per se lid moet worden van NSE. Omdat we het waardevol vinden dat iedereen op hun plek zit op kring, zouden we je graag leren kennen doormiddel van een kort gesprekje. Als je hieronder je contactgegevens hebt achtergelaten, regelen wij dat je bij een proefkring langs kan komen. Een van de bestuursleden zal hiervoor contact met je opnemen.

Als je al wel de keuze hebt gemaakt om lid te worden, vragen we je ook om de onderstaande enquete in te vullen. In dat geval zullen we het hier tijdens het eerdergenoemde gesprek over hebben, en is er de mogelijkheid om het lidmaatschapsformulier in te vullen om lid te worden van NSE.

De eerstvolgende proefkring vindt plaats op dinsdag 19 september 2023.

De secretaris van NSE wil je graag helpen als je vragen hebt. Klik hier om een mailtje te sturen.

 

 
1 Start 2 Complete
CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
do 21 sep Volleybalavond
Samen sporten!
ma 25 sep KLSD
Een toerustingsavond voor kringleiders
di 26 sep Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel
di 3 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Eerste avond StudentAlpha. Ook voor gasten!

Sponsors