2 kamers beschikbaar in De Drienerburcht

1 bericht / 0 nieuw
(niet gecontroleerd)
2 kamers beschikbaar in De Drienerburcht

Vanaf 1 juli hopen er 2 kamers vrij te komen in de Drienerburcht, het jongste officiële RSK-huis van Hengelo. In het huis, wat overigens zeer net bewoonbaar is, wonen we met z'n vieren, waarvan er 2 weggaan, dus we zijn hard op zoek naar 2 nieuwe huisgenoten! De overgebleven kerels zijn beide actief lid van de RSK. Het huis kenmerkt zich door de vlaggen aan de muur, evenals de wagonlading aan posters aan de andere muur.

Het huis is gelegen aan het Elsschotplantsoen en ligt op 10 minuten fietsen van de universiteit. Er zit een winkelcentrum op slechts 2 minuten fietsen, met onder andere een Jumbo, AH en Kruidvat. Het huis is zeer net onderhouden en bestaat uit 3 kamers op de bovenverdieping en nog eentje op zolder. Buiten hebben we nog een heerlijke serre waar je op prachtige zomeravonden relaxt kan chillen. We delen de badkamer en keuken, en houden van wel af en toe een potje voetbal of wielrennen rijden op de tv. Bovendien doen we af en toe wel sportief en gaan we hardlopen met elkaar. Spontane borrels en huisavondjes zijn ook zeker van de partij.

De ene kamer die vrijkomt is 9.5 m^2 waarvan de huur 280 bedraagt. De andere kamer is eentje van 12.5 m^2 en die kost 320 per maand. Lijkt misschien duur, maar dit is inclusief gas, water, elektra, internet en wat je maar kan verzinnen, in een keurig onderhouden huis. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan contact op via petertillema[at]solcon.nl of stuur een berichtje naar 0649930963. Hopelijk tot ziens!

Reactie toevoegen

di 6 jun Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
za 10 jun NSV Sportdag
Sporten met de zusters
di 13 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
do 15 jun VerkiezingsALV
Kies het nieuwe bestuur!
vr 16 jun Zeilweekend
Met NSW!

Sponsors